Celebracions a Can Edo


Per l'empresa...

Casaments

Per fer-ne un esdeveniment únic i entranyable, Can Edo els ofereix les
seves sales pel banquet nupcial i un servei totalment personalitzat. Tot i presentar diferents menús de casament, també oferim la possibilitat de crear un menú adequat a les seves preferències i necessitats.

Comunions i Bateigs

En un dia tan especial Can Edo se centrarà en el protagonista de la festa. En els nostres menús li arranjarem un dinar o berenar que més li agradi i adeqüi als seus gustos. Després del dinar o berenar podran gaudir dels espais a l'aire lliure o organitzar una festa amb animació.
Menú Comunions i bateigs

Festes Infantils

Un aniversari, Sant o celebració de final de curs bé mereixen una atenció ben especial. A Can Edo podem trobar una extensa carta per fer dinars o berenars per a l'ocasió, i posteriorment es pot continuar amb una festa i animadors/res.

Aniversaris

Unes noces d’argent, d’or o un aniversari també mereixen una bona
celebració amb la família i els amics més íntims. Podran triar entre
els menús que els ofereix Can Edo el més adient per a la seva celebració. A la vegada els oferim la possibilitat d'organitzar una festa de cloenda.

Reunions

Cada vegada és més freqüent que les petites i mitjanes empreses organitzin reunions de treball per motivar el personal o per fer-ne un balanç. Can Edo, per respondre a aquestes necessitats, ofereix les seves instal·lacions i mitjans audiovisuals, per a què tinguin lloc aquestes reunions.

Dinars i Sopars

Seguint la mateixa dinàmica, Can Edo organitza dinars i sopars d’empresa a través de menús adequats a les diferents necessitats i preferències.

Nadal

Des de fa molts anys Can Edo s’ha especialitzat en els dinars i sopars de nadal per empreses. Els seus espais i uns menús adequats a tots els perfils possibles fan d'aquest restaurant una opció inmillorable per reunir-se en aquestes dates.

Contacte: 93 580 66 60 - Telf. 93 692 24 24
mail: restaurantecanedo@hotmail.com
C/ Lope de Vega, 5 Bellaterra 08193 BCN

(Dijous tancat, excepte festius)

Si ens voleu seguir...